למה להתחתן בחו"ל
בשנים האחרונות חל גידול מתמיד בזוגות אשר לא יכולים או לא רוצים להתחתן בישראל. הזוגות שלא יכולים להתחתן בישראל הם זוגות מעורבים שאחד מבני הזוג אינו יהודי, או שני בני הזוג אינם יהודים.
בעלייה של שנות התשעים הגיעו לישראל מיליון עולים חדשים, שמתוכם מספר רב של לא יהודים ע"פ ההלכה היהודית. נישואים אזרחיים או חתונה אזרחית בחו"ל הם האופציה היחידה שלהם לבוא בטקס הנישואין.
מאוד מפתיע לגלות, שכל שנה מספר היהודים ה"כשרים" מבחינת ההלכה מוותרים על הטקס ברבנות ומעדיפים להתחתן בנישואים אזרחיים בחו"ל, כאשר לכל אחד מהם סיבה אחרת, כאשר הנפוצות שבהן: רילוקיישן, מהירות שבה ניתן לארגן טקס נישואין אזרחי בקפריסין, ויתור על הטקס ברבנות וכד'.
הרבה מאוד ילידי הארץ בוחרים בנישואים אזרחיים בחו"ל, והמובילה בין היעדים שאותם משווקים בארץ היא כמובן קפריסין ואחריה צ'כיה. ניתן לתהחתן בנישואים אזרחיים בהרבה מאוד מדינות אך הדרישות משתנות ממדינה למדינה. למשל ניתן להינשא בנישואין אזרחיים באסטוניה, אך הזוג יצטרך להגיע פעמיים, פעם אחת על מנת להגיש את המסמכים לחתונה האזרחית והפעם השניה כעבור חודש לטקס החתונה האזרחית. במדינה כמו איטליה גם ניתן להינשא בחתונה אזרחית, אך השלטונות באיטליה דורשות להחתים את השגרירות הישראלית ברומא, והשגרירות מסרבת. אופציה מצוינת לחתונה אזרחית בחו"ל היא אוסטריה ושוייץ, אך רק טקס הנישואים האזרחיים עצמו עולה כ 4000 יורו לזוג. נישואין אזרחיים שנרשמו בחו"ל תקפים בישראל בתנאי שתעודת הנישואין המעידה על נישואים אזרחיים בחו"ל מאושררת ע"פ הדרישות של משרד הפנים. קפריסין הינה אלטרטיבה הזולה והמהירה לנישואים אזרחיים, ואנו כחברה מהמובילות בתחום מציעה עשרות חבילות לחתונה אזרחית באי לכל עונה. בין חבילות הנישואים האזרחיים שאנו מציעים, יש חבילת נישואין ביום אחד.
חבילות הנישואים האזרחיים שאנו מציעים בצ'כיה מאוד מגוונות, החל מטקס חתונה אזרחית בעירייה, נישואים אזרחיים בעירייה הראשית (ראטושה) וטקס חתונה אזרחית מפואר באחת מטירות צ'כיה.